logo comissió igualtatEl Consorci de Serveis Socials de Barcelona reconeix com a propis un conjunt de valors que han de ser transversals i han d’impregnar el què és i el què fa, entre els quals es contempla l’equitat. Equitat entesa com el principi segons el qual totes les persones som subjectes de dret, tot facilitant la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania, respectant les seves diferències i, molt especialment, combatent la discriminació per raó de sexe i gènere.

Considerem necessari i rellevant impulsar una cultura organitzativa basada en l’equitat i que promogui la igualtat d’oportunitats entre dones i homes en tots els àmbits i sentits, tant en l’oferiment d’uns serveis de qualitat per a la ciutadania com essent exemplars en el funcionament a nivell intern.

 

Comissió d’igualtat

La Comissió d’igualtat està constituïda per vetllar pel compliment del principi d'igualtat d'oportunitats i no discriminació entre dones i homes al Consorci de Serveis Socials i, especialment, pel disseny, elaboració, implementació i seguiment del Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes

La Comissió (comissió de seguiment d’igualtat) realitza el seguiment de la  implementació del Pla d’Igualtat i recull i canalitza les iniciatives i suggeriments proposats per la plantilla en relació a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes.

La bústia de contacte de la comissió és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Pla d’igualtat

El Pla d’igualtat és un conjunt de mesures, realitzades en base a una diagnosi de situació, que tenen la finalitat d’assolir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes i a eliminar la discriminació per raó de sexe.

El CssBcn disposa del 1er Pla d’Igualtat 2021-2024 on es recullen tot el seguit d’accions a implementar.

 

Actuacions de la Comissió d’Igualtat

Horari d’atenció al públic

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h.

(excepte el 24 i 31 de desembre i el mes d'agost)

Cal sol·licitar cita prèvia