Conjuntament amb l’equip de  la Regió  Social de Barcelona, el Consorci ha elaborat dues guies per tal que les famílies i professionals dels recursos que formen part de la Xarxa Pública de Serveis Socials especialitzats per a persones amb discapacitat de Barcelona, tinguin informació actualitzada dels diferents serveis i de quins tràmits s’han de seguir en tot moment, especialment quan es produeixen canvis que afecten a les persones i a la gestió de les places. Podeu consultar els documents tot seguit:

Dins del marc dels projectes desenvolupats per Apropa Cultura, el Servei d'Atenció a les Persones amb Discapacitat del Consorci coordina el taller "Un matí d'orquestra al teu centre". 

Aquesta activitat ja es va portar a terme l'any passat amb resultats molt positius. Consisteix en la visita als centres de persones amb discapacitat intel·lectual d'un musicoterapeuta que dinamitza un espai musical participatiu amb les persones assistents. Enguany es portarà a terme una segona edició amb tots els centres que ja han estat seleccionats.

Ja està disponible la memòria i informe de gestió del 2020 del Consorci a l'espai de transparència. Enguany també s'ha elaborat una infografia amb la informació més destacada que podeu consultar a continuació:

Avui dia 09.08.2021, entre les 8.00 i les 13.00 h, la companyia de la xarxa de distribució elèctrica ens ha comunicat que ha de realitzar unes tasques de manteniment de la seva xarxa de distribució i això afecta les nostres oficines del carrer Aragó 316 de Barcelona. Per aquest motiu, quedarà afectada la centraleta d’atenció telefònica i no serà possible rebre trucades durant aquesta franja d’hores. Preguem disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

Avui dia 22.07.2021, entre les 8.00 i les 13.00 h, la companyia de la xarxa de distribució elèctrica ens ha comunicat que ha de realitzar unes tasques de manteniment de la seva xarxa de distribució i això afecta les nostres oficines del carrer Aragó 316 de Barcelona. Per aquest motiu, quedarà afectada la centraleta d’atenció telefònica i no serà possible rebre trucades durant aquesta franja d’hores. Preguem disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

​El Departament de Drets Socials comença a donar cita prèvia pels tràmits i gestions relacionades amb l'àmbit de la discapacitat a través del telèfon 900 400 012. La cita prèvia també es pot sol·licitar a través del formulari en línia

La nova aplicació disponible a la pàgina web del Consorci de Serveis Socials de Barcelona conté la informació actualitzada dels centres de dia per a persones grans a la ciutat de Barcelona i suposa un avenç en transparència i en la presentació accessible de la informació. L’aplicació ha estat implementada en col·laboració entre el Servei d’Atenció a Persones en Situació de Dependència i Gent Gran del CSSBcn i l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

El mapa de centres de dia per a persones grans s’afegeix al mapa de residències i aporta informació sobre la ubicació dels recursos, les seves principals característiques i la disponibilitat de places amb finançament públic. Gràcies a la geolocalització es poden fer cerques per tot el territori dels 120 centres de dia de la ciutat així com aplicar diferents filtres per accedir a la informació com el barri, la tipologia de places o les persones en llista d’espera.

Horari d’atenció al públic

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h.

(excepte el 24 i 31 de desembre)

Cal sol·licitar cita prèvia