Des del Consorci de Serveis Socials de Barcelona, ens complau informar-vos i fer-vos difusió de la convocatòria de la XIV edició dels Premis Francesc Candel de la Fundació Carulla.

L’objectiu d’aquest és reconèixer i difondre les bones pràctiques en l’àmbit de la diversitat cultural catalana d’entitats i institucions que promoguin i estimulin, mitjançant la cultura i la llengua, la cohesió en la societat catalana entre les persones de diverses nacionalitats, amb especial atenció a la població més jove i a les dones. Una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La convocatòria és oberta a empreses, entitats i organitzacions sense ànim de lucre, per a iniciatives i projectes a Catalunya que s’estiguin duent a terme actualment i es vulguin mantenir actives o plantegin un salt qualitatiu. Els projectes es poden emmarcar en el desenvolupament de la convivència, el coneixement del context cultural –que inclou valors socioculturals, llengua, tradicions, geografia i història–, tenint en compte la diversitat existent, la sensibilització sobre la cultura de la diversitat cultural, la participació de dones i joves immigrants en àmbits culturals, una visió positiva de la diversitat als mitjans de comunicació, i el sentiment de pertinença.

És per això que us animem a participar i/o a difondre la convocatòria amb els vostres projectes, molt valorats pel Consorci de Serveis Socials de Barcelona.

La presentació de candidatures es pot fer mitjançant el web de la Fundació Carulla, a www.fundaciocarulla.cat/premicandel, on es poden consultar les bases i la documentació necessària a adjuntar.

 

Ànims i sort a totes les candidatures!!!

Horari d’atenció al públic

Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:00 h.

(excepte el 24 i 31 de desembre)