IMG 20180614 123319

 

El passat dia 14 de juny, el Consorci de Serveis Socials de Barcelona va organitzar un acte per presentar el projecte de creació d’una xarxa que agrupi Administracions públiques i entitats del tercer sector per treballar de manera conjunta en el suport i acompanyament a joves que es troben en situació de vulnerabilitat.

 

La sessió va tenir lloc al Centre Cívic Urgell i hi van assistir més d’una setantena de professionals, representants de diferents entitats, associacions, Administracions o empreses que treballen amb aquest col·lectiu. El gerent del CSSBcn, el Sr. Joan Uribe, va obrir l’acte, en el qual també van participar la Sra. Núria Menta, directora de Serveis d’Intervenció Social, en representació de l’Ajuntament de Barcelona i el Sr. Eduard Hernandez, coordinador de l’Àrea de Suport als Joves Tutelats i Extutelats (ASJTET), com a representant de la Generalitat de Catalunya.

 

La Sra. Imma Pérez, cap de l’Assessoria Jurídica i del Servei de Joves del CSSBcn va explicar la iniciativa que consisteix en crear una xarxa que agrupi tots els recursos i serveis existents que s’ofereixen a la ciutat de Barcelona i que estiguin destinats a aquest col·lectiu per treballar de manera coordinada i integrada a fi de poder donar una resposta ajustada als diferents casos que es gestionin des d’aquesta a través del disseny d’un pla de treball personal amb cada jove.

 

En els propers mesos es constituirà formalment la xarxa i es treballarà conjuntament amb tots els agents implicats per tal de definir l’estratègia, la metodologia i el catàleg de serveis.

Horari d’atenció al públic

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h.

(excepte el 24 i 31 de desembre i el mes d'agost)

Per sol·licitar cita prèvia