logo CSSBcn

180627 Jornada San Sebastián

 

Els passats dies 25 i 26 de juny, el gerent del CSSBcn, Joan Uribe i Vilarrodona, va ser convidat a participar en un curs d'estiu organitzat pel SIIS Centro de Documentación y Estudios de la Fundación Eguía Careaga del País Basc. Mitjançant aquest centre, la institució s'encarrega de difondre el coneixement sobre l'àmbit social, tals com polítiques d'integració, organització dels Serveis Socials i pràctiques dels professionals de l'acció social.

 

El curs, Modelos de intervención en exclusión social, tenia per objectiu establir les bases teòriques de la intervenció en l'àmbit de l'exclusió social des dels Serveis Socials, a partir dels models de qualitat de vida i atenció centrada en la persona. El curs estava adreçat a persones, tant professionals com voluntaris, que treballen en l'àmbit de la intervenció directa amb persones en situació o risc d'exclusió social. Entre els ponents convidats hi havia representants de diversos organismes públics. La sessió conduïda pel gerent se centrava en analitzar els nous models d'intervenció per a la inclusió social y la seva aplicació a la xarxa de Serveis Socials.

 

A més a més, el dia 27 es va fer una  jornada de reflexió sobre el suport comunitari per a persones en situació de vulnerabilitat en la qual van participar al voltant de 30 agents, entre ells el Consorci de Serveis Socials de Barcelona. Va tenir lloc al Museu de Ciències Markel Olanovan i va servir per compartir experiències i debatre sobre la importància de la comunitat com a mitjà per treballar amb aquest col·lectiu i assolir la inclusió social.

 

Horari d’atenció al públic

Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:00 h.

(excepte el 24 i 31 de desembre)