logo CSSBcn

Anna Espadalé, supervisora de la Casa d’Acolliment per Violència Masclista (CA-VM), equipament propi del Consorci de Serveis Socials de Barcelona, ha ofert avui, dia 4 d’abril de 2019, i amb el suport d’una treballadora de la CA-VM, una xerrada sobre els espais de supervisió i de cures en l’equip educatiu de la CA-VM.

Aquesta xerrada estava emmarcada en la Novena edició dels Debats en Treball Social i Política Socials, que s’han organitzat a la Casa de Cultura de Girona. S’ha tractat principalment la importància de les supervisions com a forma que té l’equip per cuidar-se i tractar les emocions que genera als i les professionals el sostenir les històries de vida de les usuàries.

Alhora, també s’ha explicat quins temes es treballen a les supervisions i com s’escullen, tal com casos de persones usuàries de la CA-VM, qüestions sobre i de l’equip o temàtiques que preocupen a l’equip i que requereixen un aprofundiment a nivell teòric. Després s’ha parlat dels rols de poder de l’equip i de les dones usuàries, per acabar finalment amb un torn de paraules.

Horari d’atenció al públic

Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:00 h.

(excepte el 24 i 31 de desembre)