logo CSSBcn

A l’últim plenari del Consell Municipal de Benestar Social, celebrat al mes de març, s’aprovava un document marc pel posicionament del Consell davant les pròximes eleccions municipals. Un document de mínims on s’expliciten aquelles línies mestres que es consideren imprescindibles per garantir els drets de la ciutadania i una ciutat més justa i equitativa.

En aquest document, enviat a totes les candidatures que concorren a les eleccions de la ciutat de Barcelona, es demana el compromís amb els valors que el Consell comparteix i una petició de suport amb les línies que es creuen imprescindibles pel bon funcionament de la ciutat en l’àmbit de drets socials.

Al llarg dels seus 31 anys d’història, el Consell s’ha consolidat com a òrgan de participació en l’àmbit del benestar social i la qualitat de vida, persistint en la voluntat d’implicar la societat civil – a través de les entitats i les organitzacions cíviques i ciutadanes, i també recollint la veu de les persones expertes – en el debat i la construcció de benestar social a la ciutat.

El Consorci de Serveis Socials de Barcelona forma part del Plenari del Consell.

Horari d’atenció al públic

Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:00 h.

(excepte el 24 i 31 de desembre)