190625 Jornada complexitat

El passat dia 25 de juny de 2019 el Consorci va participar en una jornada organitzada pel Consorci Sanitari de Barcelona, el Servei Català de la Salut i el Departament de Salut sobre l'atenció a casos d'elevada complexitat.

 

A la jornada hi van participar professionals de l'àmbit de salut, educació, serveis socials i justícia i es va debatre sobre l'abordatge per a l'atenció coordinada en situacions d'elevada complexitat en pacients amb trastorns de salut mental i addiccions. Es va parlar sobre la importància del treball en xarxa i de desenvolupar un model d'atenció centrat en la persona i de la necessitat de coordinació i implicació en la intervenció de lesdiferents administracions. 

 

El gerent del Consorci, Joan Uribe, va donar obertura a l'acte juntament amb altres respresentats de les diferents administracions públiques. La cap del Servei d'Atenció a les Persones en Situació de Dependència, Margarita González, va participar en la taula dedicada a la gent gran 'Una mirada cap a les persones en edat geriàtrica amb malaltia mental'. Es va fer especial èmfasi a la necessitat de donar una resposta integral a la persona que es troba en situació depenent i sempre que sigui possible, evitant la institucionalització i possibilitant que es mantingui l'individu en el seu entorn, així com en la idea d'enfocar els esforços en coordinar millor els recursos ja existents i reduir la complexitat del sistema d'intervenció.

 

La jornada es va cloure amb la intervenció de la consellera de Salut, Alba Vergès, que va remarcar el compromís de les administracions públiques per tal de millorar l'atenció que es presta a aquestes persones i l'aposta per un treball conjunt i transversal entre les diferents institucions que intervenen des de cadascun dels àmbits.

Horari d’atenció al públic

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h.

(excepte el 24 i 31 de desembre)

Cal sol·licitar cita prèvia