logo CSSBcn

Resultat d'imatges de GALA DEL FESTIVAL CADIDes del Consorci volem compartir una gran iniciativa organitzada pel centre ocupacional Can Carreras, un dels centres que gestiona el Consorci a través del Servei d'Atenció a les Persones amb Discapacitat.

Es tracta del Festival de Curtmetratges Amateur i Discapacitat Intel·lectual que s’emmarca en la celebració del 40 aniversari d’Asproseat, que després de quatre dècades continua treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. És una experiència innovadora i inclusiva que cerca l’expressió de les persones amb discapacitat intel·lectual a través del llenguatge audiovisual. La 3a edició, oberta a persones i entitats d’arreu del territori nacional culmina amb la Gala de lliurament de premis. En aquest acte s'entregaran els premis i es presentarà el jurat, integrat per persones vinculades almón del cinema, com són l’actor TonetRamírez, Edmon Roch i Victòria Borràs,ambdós productors d’Ikiru Films, el director i guionista Marcel Barrena, i el guionista Ivan Mercadé; acompanyats per l’Ana Maria Campos, presidenta de l’Associació Asproseat.

Properament s'anunciarà la data de la gala, per la que caldrà inscripció que es podrà formalitzar enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari d’atenció al públic

Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:00 h.

(excepte el 24 i 31 de desembre)