El Consorci de Serveis Socials de Barcelona ha creat una nova aplicació accessible a la seva pàgina web per informar sobre els centres residencials per a persones grans de la ciutat de Barcelona. Aquesta eina, desenvolupada pel Servei d’Atenció a Persones en Situació de Dependència i Gent Gran del CSSBcn i l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, suposa actualitzar i innovar per aportar més informació de qualitat a la ciutadania i professionals.

El mapa de recursos per a persones grans presenta tots els centres residencials de la ciutat amb disponibilitat de places amb finançament públic així com les seves principals característiques i els geolocalitza al territori. D’aquesta manera, es pot conèixer la seva ubicació, tipologia de centre i places, pàgina web, etc. i es dona informació sobre la llista d’espera a cada residència. Aquesta informació que s’actualitzarà mensualment pot ser molt valuosa per poder decidir el centre que es triarà. També aporta informació de la totalitat de residències privades i altres llars d’atenció a les persones grans a la ciutat.

La informació és pot trobar per diversos criteris de cerca tals com el nom del centre, el districte o barri o segons les persones que consten en llista d’accés.

Aquesta eina suposa un pas endavant en l’accessibilitat i transparència de la informació i pretén facilitar l’elecció del centre residencial.

L’objectiu és ampliar el mapa de recursos a altres establiments i serveis com els centres de dia per a persones grans.

Horari d’atenció al públic

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h.

(excepte el 24 i 31 de desembre i el mes d'agost)

Per sol·licitar cita prèvia